Wat moet ik nou toch in de lockdown?

love

Eén van de meest populaire liedjes van het afgelopen ‘Coronajaar’ was het nummer ‘Wat moet ik met mijn lul in de lockdown’? Geniaal gevonden door Hans Teeuwen, maar natuurlijk heel toepasselijk voor jonge mannen die er graag uit willen.

Ik ben ook zo’n dekhengst die zich afvraagt wat ik nu moet met mijn lul in de lockdown. Ik ben 22 jaar en genoot volop van het leven. Ik ben net drie jaar klaar met school, heb een leuke eerste baan en in het weekend wil ik feesten en achter de meiden aan. Dat gaat dus niet. We zijn twee jaar onderweg met Covid en we zijn alweer de zoveelste lockdown ingegaan. Ik verveel me en vraag me af wat ik kan doen.

Tinder heb ik al uitgespeeld

Inmiddels ben ik wel klaar met Tinder. Nu hou ik wel van een ordinaire vleeskeuring, maar het aanbod neemt af en de dames die er op staan heb ik allemaal wel gezien en met sommigen heb ik al een keer gedate. Hoe gaat mijn jongeheer dan aan zijn trekken komen?

Ik heb besloten met mezelf aan de slag te gaan. Niet dat ik psychisch in de war ben. Nee het gaat over het verlengde van 5 tegen 1 spelen. Ken je dat? Vijf vingers tegen 1….***. Dat spelletje ken ik zo langzamerhand wel, dus ik besloot eens te kijken naar een online seksshop. In mijn zoektocht kom ik eentje tegen in een heel mooi roze jasje, voor vrouwen? Nee, ook voor mannen natuurlijk. Deze Bedfun webshop heeft allerlei sextoys, speelgoed voor volwassenen. Mijn eerste speeltje heb ik inmiddels al binnen en daar ga ik maar eens mee aan de slag! 

Waar je vaak denkt aan dildo’s en vibrators, kom ik er nu dus achter dat er ook speciaal voor mannen ontzettend zoveel te krijgen is. Ik zou zeggen, neem snel een kijkje op Bedfun of een soortgelijke webshop en doe daar je inspiratie op. 5 tegen 1 spelen, oftewel aftrekken,  is leuk maar het kan nog zoveel leuker! Enjoy!

Wat moet ik nou toch in de lockdown?
Schuiven naar boven