Thuiswerken met een zitbal van UNI Store

kantoor

Thuiswerken is nog steeds de norm. Dit zal ook in de komende tijd nog zo blijven. Daarnaast wordt het tegenwoordig ook steeds normaler voor kantoormedewerkers om dagen thuis te werken. Dit is voor veel mensen dan ook een positieve ontwikkeling, maar hier moet wel aandacht aan besteed worden. Het is dan ook van belang dat de thuiswerker voldoende ruimte heeft om te kunnen werken. Daarnaast is het uitermate van belang dat een goede houding aangenomen wordt. Een zitbal kopen bij UNI Store kan dan ook zeker helpen! We vertellen je er graag meer over.

Wat is een zitbal?

Een zitbal is eigenlijk niks anders dan een bal die opgeblazen wordt. Hierdoor heb je een ergonomische bureaustoel die je kunt gebruiken voor thuiswerk. Het fijne aan een zitbal is dat hij ervoor zorgt dat je een goede werkhouding aanneemt. De bal is dan ook ontworpen door een osteopaat die precies weet hoe je moet zitten om je rug en nek zo min mogelijk te belasten. Een zitbal van Bloon Paris zorgt er dan ook voor dat je rug recht is, waardoor de belasting op de sterke delen van de rug valt, en de klachten weg blijven.

Een ergonomische werkhouding is belangrijk

Door het vele thuiswerken van veel kantoorpersoneel, is het drukker aan het worden bij de fysiotherapeut. Steeds meer mensen krijgen namelijk last van nek- en rugklachten. Dit komt doordat de werkplek thuis vaak niet goed is ingericht. Door het kopen van een zitbal kun je deze klachten voorkomen. Je kunt als werknemer of als werkgever dan ook investeren in een goede werkplek, door een zitbal van Bloon Paris aan te schaffen. Hierdoor voorkom je dan ook klachten die kunnen leiden tot verzuim. Hoe minder verzuim er is voor het bedrijf, hoe beter!

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een zitbal?

Het gebruik van een zitbal brengt gezondheidsvoordelen met zich mee. In eerste instantie word je namelijk in een goede, ergonomische houding geplaatst door de bal. Dit zorgt ervoor dat nek- en rugklachten worden voorkomen. Daar houdt het echter niet bij op. Ook de bloedsomloop wordt door de zitbal gestimuleerd. Dit komt omdat je benen in een hoek van 90 graden op de grond staan. Deze zullen dan continu bezig zijn om het evenwicht te bewaren. Hierdoor worden de spieren onbewust geactiveerd en komt de bloedsomloop op gang. Hierdoor kunnen ziektes zoals hart- en vaatziekten kunnen worden voorkomen!

Thuiswerken met een zitbal van UNI Store
Schuiven naar boven