Relatiegeschenken voor op reis

Relatiegeschenken

Eindelijk vakantie! Praktische relatiegeschenken en reisgadgets voor de feestdagen De vakantietijden zijn ideaal om uw reclameboodschap te verspreiden met promotieartikelen. Omdat op dit moment de reclame bijzonder breed kan worden verspreid – en zonder enige extra inspanning voor u! Geef uw klanten praktisch reclamemateriaal dat ze mee kunnen nemen op reis.

Zo verspreidt uw reclameboodschap zich op het treinstation, op de luchthaven, in het hotel … Doorslaggevend is echter dat het relatiegeschenk van groot nut is, want niemand neemt onnodige bagage mee op reis. Bedrijven in de toeristische sector hebben natuurlijk een bijkomend voordeel …

Deze 3 promotieartikelen mogen dit jaar niet ontbreken

Individuele bagageband – uw boodschap op de koffer

Bagageriemen, paspoorthoezen of toilettassen die geschikt zijn voor handbagage zijn niet alleen geschikt voor bedrijven in de toeristische sector, ook uw klanten reizen mee. Een bagageband zorgt ervoor dat de bagage in één stuk op de plaats van bestemming aankomt en biedt tevens voldoende ruimte voor een opvallende reclameslogan.

Wat dacht je van een kofferriem met de woorden “Raak het niet aan!”, “Zijn we er al?”, “Let op zwart geld” of “smokkelwaar”? Voeg uw bedrijfsnaam toe en uw bedrijfsnaam verspreidt zich vanzelf.

Waterdichte smartphonehoesje voor avontuurlijke selfies

Een ander bijzonder praktisch give-away dat zeker in de koffer belandt, is een waterdichte smartphone-hoes. Het beschermt smartphones, e-readers of minitablets tegen water, zand, stof en vuil. Lezen op het strand en foto’s vanaf de zee zijn geen probleem meer!

Stijlvolle metgezel voor elk avontuur

Tot slot willen we je deze stijlvolle rugzak niet onthouden. Met zijn nobele diamant-look overtuigt het zeker door zijn uiterlijk en is het een juweel voor elke trendsetter. De rugzak is aan beide kanten te dragen en biedt daardoor dubbel zoveel advertentieruimte. Maar het kan ook overtuigen met zijn functies. Zonnebrandcrème, waterfles en handdoek kunnen gemakkelijk worden ondergebracht, zodat niets een bezoek aan het strand, een sightseeingtour of een wandeling in de weg staat!

Relatiegeschenken voor op reis
Schuiven naar boven