Op zoek naar de juiste stijl voor jouw bedrukte keycords

Outplacement

Het bedrukken van keycords is een geweldige manier om je merk of boodschap te promoten. Maar hoe kies je nu de juiste materialen en stijlen om ervoor te zorgen dat je keycords opvallen? In dit artikel geven we je enkele handige tips!

Kies duurzame materialen

Bij het kiezen van materialen voor je bedrukte keycords is het belangrijk om te kijken naar duurzaamheid. Je wilt immers dat je keycords lang meegaan, zodat mensen je merk blijven zien. Kies daarom voor materialen zoals polyester of nylon, die bekend staan om hun duurzaamheid. Deze materialen zijn bestand tegen slijtage en gaan dus langer mee.

Denk na over de stijl en kleur

Naast het materiaal is ook de stijl en kleur van je bedrukte keycords belangrijk. Denk na over welke uitstraling je wilt creëren. Wil je bijvoorbeeld een zakelijke en professionele uitstraling? Kies dan voor een eenvoudig ontwerp met een neutrale kleur, zoals zwart of grijs. Wil je juist iets opvallends en speels? Ga dan voor felle kleuren en een gedurfde print.

Personaliseer met logo of tekst

Een andere manier om je merk of boodschap te laten opvallen, is door je keycords te personaliseren met een logo of tekst. Dit maakt je keycords uniek en herkenbaar. Kies voor een duidelijk en opvallend logo of een pakkende tekst die de aandacht trekt. Zo zorg je ervoor dat mensen je keycords niet snel zullen vergeten.

Denk aan functionaliteit

Naast het uiterlijk is ook de functionaliteit van je bedrukte keycords belangrijk. Zorg ervoor dat ze comfortabel zijn om te dragen en gemakkelijk te gebruiken zijn. Denk bijvoorbeeld aan een handige sluiting of een veiligheidsgesp. Hiermee vergroot je niet alleen het draagcomfort, maar ook de praktische waarde van je keycords.

Maak gebruik van samples

Ten slotte raden we je aan om gebruik te maken van samples voordat je een definitieve keuze maakt. Op deze manier kun je de materialen en stijlen van dichtbij bekijken en testen. Zo krijg je een goed beeld van hoe je bedrukte keycords eruit zullen zien en aanvoelen. Dit helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Kortom, bij het kiezen van de juiste materialen en stijlen bij het bedrukken van keycords is het belangrijk om rekening te houden met duurzaamheid, stijl, personalisatie, functionaliteit en het gebruik van samples. Met deze tips kun je ervoor zorgen dat je keycords opvallen en een blijvende indruk achterlaten. Veel succes met het creëren van jouw perfecte bedrukte keycords!

Op zoek naar de juiste stijl voor jouw bedrukte keycords
Schuiven naar boven