Korte termijn parkeren op vliegvelden

vliegveld

Korte termijn parkeren zegt eigenlijk al wat het is. Met korte termijn parkeren wordt bedoeld dat je op vliegvelden voor een korte termijnen kunt parkeren. Het gaat hier vaak om een paar dagen. Ook is het mogelijk om voor langere tijd te parkeren op een vliegveld. Korte termijn parkeren op vliegvelden is bedoeld om bijvoorbeeld iemand af te zetten op het vliegveld. Ook is het mogelijk om de auto daar te parkeren voor een dagje of voor anderhalve dag. Je kunt dit doen wanneer je er even tussenuit wil gaan. Korte termijn parkeren kan op elk vliegveld over heel de wereld. Een voorbeeld hiervan is Hannover Airport. Bij Hannover Airport parking is het mogelijk om voor korte termijn te parkeren. 

Korte termijn parkeren op Schiphol

Je kunt voor korte termijn parkeren op Schiphol. De voorkeur gaat hieruit naar de P1 Parking. De P1 is ideaal voor mensen die maximaal 48 uur op het vliegveld willen parkeren. Het parkeren in P1 is erg praktisch. Je kunt namelijk direct lopen naar de vertrekhal, maar ook naar de aankomsthal. In de P1 kun je maximaal 48 uur parkeren. Hierdoor zijn er in principe elke keer beschikbare parkeerplaatsen. De P1 is bedoeld voor mensen die kort willen parkeren op het vliegveld Schiphol. Dit wordt gedaan om mensen af te zetten of op te halen. 

Waarom parkeren op het vliegveld/ Schiphol

Korte termijn parkeren kent veel verschillende voordelen. Wanneer je gaat kort parkeren op Schiphol, dan kun je rekenen op interessante voordelen. Er is namelijk een voordelige kostprijs voor mensen die kort willen parkeren. Verder is de P1 parking voornamelijk overdekt. Dit scheelt in allerlei verschillende weersomstandigheden. Ook heb je videotoezicht op de parking. Deze videotoezicht kan erg handig zijn bij het opsporen van mensen of spullen. Het videotoezicht is bedoeld voor de veiligheid. Een ander voordeel van het kort parkeren op Schiphol in de P1 parking is dat je in enkele minuten in de aankomsthal kunt staan. Ook kun je in enkele minuten in de vertrekhal staan. Dit is ideaal om mensen af te zetten of mensen op te halen. 

Gemiddelde kosten voor korte termijn parkeren

De parkeertarieven kunnen per land en per luchthaven verschillen. Er is een onderzoek gedaan naar 16 vliegvelden in Europa. Hieruit is gebleken dat je het goedkoopst uit bent op Groningen Airport Eelde. De op een na goedkoopste plek gaat naar Charleroi Airport in België en naar Rotterdam The Hague Airport. Op de derde plek staat Eindhoven Airport. Het duurste vliegveld om te parkeren is op het vliegveld van Bremen. De een na duurste luchthaven is Schiphol. En op de derde plek staat het vliegveld van Keulen/Bonn. 

Hannover Airport parking

Hannover Airport ligt in Duitsland. Het is mogelijk om op dit vliegveld kort te parkeren. Er zijn hier verschillende parkeerzones voor korte termijn. Zo heb je Kiss & Fly parkeerzones. Het is mogelijk om hier gratis te parkeren voor ongeveer 3 minuten. Deze zones zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat de passagiers de bagages kunnen inladen en ook uitladen. 

Kort parkeren Düsseldorf vliegveld

In Duitsland is het ook mogelijk om te kort parkeren Düsseldorf vliegveld. Ook dit vliegveld heeft voldoende parkeerplaatsen voor kort parkeren. Voor het kort parkeren op Düsseldorf vliegveld is het niet nodig om van tevoren te reserveren. Voor het parkeren van een langere periode is dit wel nodig. Het reserveren kan online gedaan worden. 

Korte termijn parkeren op vliegvelden
Schuiven naar boven