Creëer eenvoudig extra ruimte in uw kantoor met een entresolvloer van Nolte Mezzanine

Vloer

Een slimme manier om extra ruimte en werkruimte te creëren in uw bedrijfspand is door middel van een entresolvloer. Hiermee kunt u uw ruimte optimaal benutten zonder een ingrijpende verbouwing uit te voeren. Nolte Mezzanine biedt oplossingen op maat voor uw bedrijfspand of kantoor. In deze blogpost vertellen we u alles wat u moet weten over entresolvloeren van Nolte Mezzanine.

Wat is een entresolvloer?

Een entresolvloer is een extra verdieping tussen de vloer en het plafond van uw bedrijfspand. Het is zelfdragend en dus kan het zonder extra steunpilaren in het midden worden geïnstalleerd. Dit zorgt ervoor dat de extra oppervlakte efficiënter kan worden benut. Bij Nolte Mezzanine bieden we op maat gemaakte entresolvloeren die aan al uw wensen voldoen.

Voordelen van entresolvloeren

Naast het creëren van extra werkruimte en oppervlakte, bieden entresolvloeren nog vele andere voordelen. Het kan bijvoorbeeld dienen als een opslagruimte, productieruimte of showroom. Daarnaast is het ook mogelijk om in de entresolvloer een kantoorruimte te creëren. Een ander groot voordeel is dat het relatief snel en zonder hinderlijke bouwstof geplaatst kan worden.

Op maat gemaakte oplossingen

Elke bedrijfsruimte is uniek en heeft zijn eigen specifieke behoeften. Bij Nolte Mezzanine leveren we maatwerk voor al uw entresolvloer behoeften. Onze specialisten kunnen uw bedrijfspand bezoeken om de perfecte oplossing op maat te bieden. We houden altijd rekening met uw wensen en specificaties. U kunt kiezen uit verschillende maatwerk opties, zoals grootte, belasting en toegang tot de verdieping.

Kosten en voordelen

De kosten van een entresolvloer variëren afhankelijk van uw eisen en specificaties. Echter, in vergelijking tot de kosten die gepaard gaan met een grote verbouwing, biedt het wel eenvoudig extra werkoppervlak. Daarnaast kan het ook resulteren in een waardevermeerdering van uw bedrijfspand, omdat het extra benutbare oppervlakte biedt.

Kies voor Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van verdiepingsvloeren voor verschillende bedrijfspanden. We leveren altijd op maat gemaakte oplossingen die aan al uw eisen voldoen. Daarnaast bieden we uitstekende klantenservice en installatie service. Bij Nolte Mezzanine bent u verzekerd van een slimme en betaalbare oplossing.

Kies voor een entresolvloer van Nolte Mezzanine om extra ruimte en werkoppervlakte te creëren in uw bedrijfspand of kantoor. Het biedt een slimme en betaalbare oplossing die ook kan resulteren in een waardevermeerdering van uw bedrijfspand. Bij Nolte Mezzanine leveren we maatwerk service zodat we aan al uw wensen en specificaties kunnen voldoen. Contacteer ons vandaag nog om uw entresolvloer project te bespreken.

Creëer eenvoudig extra ruimte in uw kantoor met een entresolvloer van Nolte Mezzanine
Schuiven naar boven