Coole sportoutfits voor schoolsporten

Sportoutfit

Een stoere sportoutfit met functionaliteit, godzijdank die elkaar niet meer uitsluiten. Want als een paar jaar geleden een voetbalshirt of hardloopshort kon bogen op functies, zag het modeniveau er meestal slecht uit. Dat is verleden tijd.

Modeliefhebbers komen ook aan hun trekken (of misschien wel vooral) als het om sportkleding gaat. Vaak zijn de hoodies of broeken met trendy snitten zo stijlvol dat ze niet meer alleen het sportveld halen, maar ook naar de supermarkt en het volgende feestje. En dat geldt niet alleen voor volwassenen. Vooral de kinderen houden van moderne looks en willen niet alleen functionaliteit, maar vooral coolheid in de lichamelijke opvoeding of op het voetbalveld!
Functie maakt deel uit van de sportoutfit

Wie kent het niet, na een paar rondjes op het sportveld is het shirt doorweekt van het zweet, in de zomer doet de brandende zomerzon de rest. We zijn echt heel blij dat de moderne overhemden ademend en sneldrogend zijn. Dus de daaropvolgende kou blijft weg. Dit is vooral belangrijk voor onze kinderen in lichamelijke opvoeding. Omdat hier altijd kortere pauzes zijn totdat de volgende stap wordt uitgelegd door de leraar. Onze kinderen schitteren met neonkleuren en coole prints, moderne vormen en snitten – en vooral met kwaliteit.

Roze voor de sportoutfit

We zijn blij dat onze roze fans nu trouw kunnen blijven aan hun look tijdens het sporten! Gaat het er ook niet om dat onze kinderen de keuze hebben om precies te dragen waar ze blij van worden? Terwijl het ene meisje houdt van een pet met klep en een relaxte joggingbroek, is het andere een absolute weiger. En dat is maar goed ook. En wie zegt eigenlijk dat het jongensshirt alleen voor jongens is en vice versa? We willen meer relaxte mode voor jongens en meisjes. Bij ons moet iedereen aan de beurt zijn!

Sportoutfit met comfort

Naast de mate van mode en kwaliteit hangt het leven altijd af van de feel-good-factor! En vooral als het om sport gaat, is er niets erger dan een pikkend etiket op de rug, naden die trekken en een broek die slipt. Comfortabele kleding is vooral belangrijk wanneer het hoofd vrij moet zijn voor de volgende stap, sprong of schot. Daarom garanderen we een hoog comfortniveau. Zodat de school eindelijk weer kan beginnen – de anticipatie op de volgende schoolsport is gegarandeerd met onze outfits!

Coole sportoutfits voor schoolsporten
Schuiven naar boven