Binance

Binance exchange is een klassieke crypto-uitwisseling. Hier kunt u handelen met digitale valuta en deze vervolgens met elkaar uitwisselen. Binance bestaat uit de termen “binair” en “financiën” en is sinds begin 2018 de grootste crypto-exchange ter wereld – de marktwaarde bedraagt ​​ongeveer 1,3 miljard US dollar. Binance heeft ook zijn eigen cryptocurrency: Binance Coin.

Momenteel werken er tussen de 250 en 500 mensen voor het Binance-platform. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Malta, dus het bedrijf moet voldoen aan de regels en voorschriften van de Europese Unie. Het platform heeft momenteel acht investeerders. Bovendien heeft Binance op 31 juli 2018 Trust Wallet overgenomen. Op 12 december 2018 is een nieuw leerplatform gelanceerd, zodat investeerders en gebruikers dichter bij cryptocurrencies of de technologie achter de blockchain kunnen worden gebracht. Daarnaast investeren de voorzitters herhaaldelijk in verschillende cryptovaluta’s – bijvoorbeeld in Contentos, TravelbyBitt, Republic, MobileCoin of Zhidian.

De website behandelt cryptocurrencies en de bijbehorende handel. U kunt dus digitale valuta kopen en deze vervolgens overboeken naar de portemonnee, de digitale portemonnee, vervolgens weer cryptovaluta’s verkopen of uw geld op de prijsontwikkeling plaatsen en zo wedden of de prijs van een bepaalde valuta omhoog of omlaag zal gaan.

Een ander aspect dat niet mag worden genegeerd, is de vraag hoe de getuigenissen eruitzien die te vinden zijn op het World Wide Web. Er zijn tal van forums waarin verschillende crypto-uitwisselingen worden besproken; Hier kunt u relatief snel achterhalen of het een gerenommeerde en aan te bevelen aanbieder is of niet. Iedereen die gelooft dat er alleen gerenommeerde providers in de cryptowereld zijn, heeft het mis – om deze reden moet u bijzonder voorzichtig zijn voordat u een bepaald platform kiest.

Hoe werkt Binance?

Om een ​​account te kunnen aanmaken, zijn de naam, het adres en het e-mailadres, evenals de geboortedatum en het wachtwoord vereist. Als u hier niet de juiste gegevens opgeeft, veroorzaakt u problemen met latere stortingen en opnames. Iedereen kan zich registreren voor Binance zonder zijn identiteit te hoeven bewijzen. Binance stuurt echter een bevestigingslink per e-mail, die in ieder geval het e-mailadres verifieert. Na bevestiging van het e-mailadres kan de gebruiker inloggen op het Binance-account en beginnen met het handelen in cryptocurrencies. Er is geen demo-account, maar het platform biedt tutorials. Deze moeten vooral worden bestudeerd door onervaren handelaren voordat ze geld of cryptovaluta investeren.

Nadat het account is aangemaakt, kan er geld uit de portemonnee worden gestort of kunnen handelstransacties direct op de beurs worden uitgevoerd. Betalingen in USD kunnen worden gedaan via Paxos. Andere valuta zoals EUR, UAH, KZT of RUB worden sinds 2019 geaccepteerd in samenwerking met Advcash. • Iedereen die maximaal 2 Bitcoins per dag opneemt, heeft geen identiteitscontrole nodig. Binance biedt echter twee soorten accounts. Bij grotere saldi is ook een KYC-check bij deze aanbieder verplicht.

Het aanbod

Een groot voordeel van Biinance is dat hier talloze munten worden ondersteund. Er zijn geen beperkingen voor het besturingssysteem of apparaat – dat wil zeggen dat Binance toegankelijk is met elk besturingssysteem en elk apparaat. Het is opmerkelijk dat het platform de mogelijkheid heeft om 1,4 miljoen transacties per seconde te doen. De services zijn momenteel beschikbaar op het platform in 17 talen. Dit is ook de reden waarom Binance meertalige ondersteuning biedt. Het gaat natuurlijk om een ​​platform waarop digitale valuta verhandeld kan worden, maar vooral ook om welke cryptovaluta’s benaderd kan worden. Er zijn momenteel meer dan 170 digitale valuta’s beschikbaar op Binance.

Binance
Schuiven naar boven