5 romantische ideeën voor een speciale valentijnsdag

Valentijnsdag

Ontbijt op bed

Het is bekend dat liefde door de maag gaat! En wie zei dat je tot de avond moest wachten om te feesten? Een romantisch ontbijt op bed kan een goed begin van de dag zijn en een leuke verrassing voor de geliefde.

Koffietijd

Een kopje koffie in de middag kan ook worden ontworpen als Valentijnsdag. Met rood serviesgoed, kleine, liefdevolle accessoires en versierde taarten wordt de koffie op deze dag bijzonder feestelijk.

Bloemen

Of het nu rozen, tulpen of madeliefjes zijn – bloemen zijn de absolute must-have op deze dag. Verse snijbloemen zijn altijd het beste. In welke kleur? De beslissing blijft individueel, maar rood wordt beschouwd als de kleur van liefde. De bloemen kunnen ook als cadeau gegeven worden of als tafeldecoratie.

Kleine snacks

Er wordt gezegd dat het leven uit kleine dingen bestaat. Daarom moet u speciale aandacht besteden aan de kleine dingen. Dus voor Valentijnsdag iets kleins dat vreugde brengt en gezond is, zoals B. Fruithartjes aan de spies.

Geheugendraad

Valentijnsdag is absoluut een goede gelegenheid om de memorabilia uit de doos te halen. Gedeelde foto’s, ansichtkaarten van plaatsen die samen zijn bezocht, het kaartje van de eerste date in de bioscoop en alle andere schatten die je “voor later” verzamelt. Zo’n liefdevol geprepareerde ‘herinneringsdraad’ kan het geschenk zelf zijn, of het kan de weg wijzen naar de Valentijnsdagtafel. Tranen van vreugde zijn gegarandeerd als je kijkt.

Nog geen Valentijn?

Dan is het nu tijd om de koe bij de horens te pakken. Op deze site een overzicht van de beste datingsites.

5 romantische ideeën voor een speciale valentijnsdag
Schuiven naar boven